Servicii:

CABINET FLORISAN


FIZIOKINETOTERAPIE, REMODELARE ṢI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

   www.florisan.ro

AcasăElectrostimulare corporală

Electrostimulare corporală

Se adresează persoanelor care nu au o greutate optimă sau celor care doresc să-şi menţină o formă armonioasă a trupului.

 

 

Procedurile incluse aici sunt:

  • Electrostimulare corporală la rece
  • Termosaună
  • Cu benzi termice

Primul aparat de slăbire pasivă utilizând curent electric de tip Faraday a fost inventat de Dr.Faraday în 1920. Curentul a fost folosit iniţial pentru fizio-terapie, întărind şi tonifiind musculatura prin contracţia și relaxarea muşchilor.

poza

Electrostimularea musculară (EMS) este o tehnologie care a cunoscut însă cea mai mare dezvoltare la începutul anilor 1970, când a fost folosită pentru astronauţii care aveau nevoie de o punere rapida în formă a musculaturii la întoarcerea din călătoriile în spaţiu. De atunci s-au făcut numeroase studii și experimente și această tehnologie a avansat foarte mult, ajungându-se în zilele noastre la rezultate incredibile.

Aparatele de electrostimulare au existat până nu demult doar în spitale, având multiple funcţii de tratament, în special in cazurile de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident, etc. Aparatura profesională de electrostimulare proiectată pentru centrele de slăbire foloseşte o tehnologie extrem de sofisticată și de puternică pe bază de curent, destinată exclusiv pentru remodelare corporală, slăbire localizată, înlăturarea tuturor tipurilor de celulită, intărirea și tonifierea musculaturii, atenuarea semnelor de îmbătrânire. Electrostimularea este o procedură sigură și simplă prin care micro curenţii sunt aplicaţi pe fibrele musculare ale zonei de tratamet stimulându-i şi făcându-i să lucreze.

Această stimulare crează o cerere uriaşă de energie în muşchi. Pentru a satisface această cerere de energie, muşchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca și sursă de energie, arzându-le în acelaşi fel în care se ard în timpul unor exerciţii de fitness.

De fapt, electrostimularea este un fel de fitness pasiv, pentru că experții au evaluat că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără intrerupere. Aşa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima sedință pierzându-se între 1-4 centimetri (în cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). În plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muşchii și pielea devin mai ferme iar grăsimile sunt eliminate.


În afară de tonifierea musculară şi arderea grăsimilor, care duc la o incredibilă scădere în centimetri, electrostimularea creşte metabolismul, circulaţia sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective, făcând-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.


Aparatul COMBO este singurul care combină doua tipuri de tratament: electrostimularea cu termoterapia, datorită benzilor termice ce se aplică peste electrozi și în interiorul caăora temperatura ajunge până la 75 de grade Celsius!

 

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

1 comentariu
  • Omegatheme

    Vivamus massa velit, aliquet et, tempor sit amet, commodo ut, turpis. Quisque et augue. Mauris a tortor. Nulla ultricies. Mauris consectetuer, nibh at hendrerit vehicula, arcu erat commodo nisl, ac facilisis justo risus vitae sem. Duis fermentum eros ut nulla. Aliquam a elit.

    Omegatheme Luni, 10 Septembrie 2012 03:10 Link la comentariu